HAR DU HØRT OM «CHEVRON STITCH» ?

Animert gif

Du har garantert sett det i mønsteret til det velkjente motemerket Missoni. En V-form som oppstod på 1800-tallet, dekorert på keramiske potter fra palasset i Knossos på Kreta, i hulemalerier og innen arkitektur. Det ble også brukt som symboler på våpenskjold – og for å vise ranginndeling på militær- og politiuniformer.

I dag er Chevron stitch en velkjent sømteknikk som blant annet benyttes i herredresser. En teknikk som kun gjøres for hånd da sømmene ikke skal synes fra utsiden.

FÆRD har dykket inn i en fasjonabel verden av klassiske og sporty klær – med italiensk mote som inspirasjon. Vidars Herremote har skiftet stil og blitt Vidars L´umo. Midt på Tønsberg torg ønsker de deg velkommen i sin ”nye dress” – som forteller deres historie med ny logo og nye, freshe lokaler.

Da vi designet logoen, ønsket vi å få frem deres identitet som handler om kvalitet i alle ledd. Noen av de kjente merkene deres er eksklusive, skreddersydde dresser. Dermed oppstod tanken om personlig service, håndverk og skreddersøm. Et logosymbol ble til med ”Chevron stitch” som inspirasjon.