Vi har ledige stillinger!

færd er nominert til næringsprisen 2019

Kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter/content

FÆRD er et kommunikasjonsbyrå som bistår lokale, nasjonale og globale oppdragsgivere med en rekke ulike kommunikasjonsoppgaver. Vi jobber bredt og effektivt, og prøver alltid å lage ting som gjør at oppdragsgiverne våre skiller seg ut på en positiv måte. Hos oss skal flinke folk trives og utvikle seg faglig. For å bli en del av vårt team må du ha godt humør, være faglig sterk og en god lagspiller som bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

 Vi får stadig flere oppdrag og er derfor på leting etter to nye kollegaer som også er opptatt av å skape god kommunikasjon. Kunne du tenke deg å bli en av oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Søknad og CV sendes til hei@fard.no 

Kommunikasjonsrådgiver


Du har stor forståelse for strategisk forankret kommunikasjon og du kjører workshops med ulike oppdragsgivere og ulike problemstillinger. Ikke nok med det, du har også full kontroll på begreper som merkevareplattform, brand essence, posisjonering, omdømme og etterlatt inntrykk.

Som rådgiver er du trygg på deg selv og vet hvordan du spisser det strategiske grunnlaget før oppstart av det kreative arbeidet. Du kjenner verdien av god sparring og liker å jobbe i et uformelt miljø.

Tekstforfatter/content


Du har noen års erfaring fra byrå og har et stort engasjement for kommunikasjon. Du utfordres av å jobbe med idéer, konsepter, ord og formuleringer som trigger mottakeren uansett kanal og budskap. Idéjobbing ligger ditt hjerte nært, og du er vant til å utvikle dem, alene og i samarbeid med andre. Du jobber raskt og leverer både på små og større oppdrag. Idéjobbing ligger ditt hjerte nær og du er mer tekstforfatter enn journalist. Du er ikke redd for å dele idéene dine selv om de ikke er ferdigtenkt.

Felles for begge stillinger

  • Et uformelt og veldig hyggelig arbeidsmiljø
  • Store muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Flotte kontorlokaler sentralt i Tønsberg

Søknad og CV sendes til hei@fard.no. Søknadsfrist: 31. desember 2020.

Noen av våre kunder

Dette er Færd og dette er noen av kundene til Færd