Vi søker flere #finefærdfolk

Vi søker flere fine færdfolk

Webdesigner med øye for… design!

Kan du hjelpe oss å skru sammen nettsider? Du er ikke en ren utvikler, men en webdesigner som brenner for å lage gode nettsider. Kanskje er du en som jobber i krysningspunktet mellom webdesign og utvikling, i så fall er det helt perfekt for oss. Du vil jobbe med både innhold og design på nettsidene vi lager, og må ha en viss programmeringskompetanse.

Ting du må beherske:

  • UX- og GUI-kompetanse
  • DIVI-kompetanse
  • CSS-kompetanse

Du kan selvfølgelig mye annet, men dette er det viktigste. Hos oss vil du jobbe sammen med erfarne kommunikasjonsfolk i et trygt og hyggelig miljø, hvor du kan utvikle deg som fagperson.

Søk på stillingen

Kløpper på sosiale medier

Vi trenger deg som kan ta ansvar for våre kunders sosiale medier-kontoer. Du er trygg i rollen med å skape innhold og publiserer selv, samtidig som du er en rådgiver som hjelper våre oppdragsgivere med å lage planer for kampanjer i sosiale medier og i Google-nettverket.

Du er ikke redd for å gi tydelige anbefalinger, og du er vant med å ta ansvar og å disponere budsjetter ut fra rådene du og kundene blir enige om. Om du kan mer enn sosiale medier og mener at du like gjerne kunnet fylt en rolle som digital rådgiver hos oss, vil vi gjerne prate med deg.

Søk på stillingen

Frilansere som vil være tilknyttet et spennende fagmiljø

Vi ønsker også å knytte til oss faste frilansere som kan hjelpe oss i perioder med ekstra stor oppdragsmengde. Om du trives best som frilanser, men samtidig ønsker å være tilknyttet et fagmiljø, vil vi gjerne snakke med deg.

Vi søker først og fremst kontakt med

  • Webdesignere
  • Webutviklere
  • Digitale rådgivere/sosiale medier-eksperter
Søk her