Færden fortsetter – vi styrker laget med tekstforfatter

Kjell

Vi er glade for å kunne ønske Kjell Gustumhaugen velkommen til Færd. Kjell har lang fartstid fra byråbransjen og kommer fra tilsvarende stilling i Allegro hvor han har vært i flere år.

Med vår nye tekstforfatter på plass tar vi enda noen steg som byrå og rigger oss ytterligere for å oppfylle vårt kundeløfte – din historie bedre fortalt.

Kjell har de egenskapene vi ser etter hos en god turkamerat og vil utfordre oss og våre kunder slik at vi forteller deres historie enda bedre. Kjell har sin utdannelse fra Westerdals og har jobbet i flere byråer både i Oslo og i Vestfold.

– Som tekstforfatter jobber jeg med et bredt spekter av oppgaver, fra redaksjonelt arbeid via idé- og konseptutvikling til å hjelpe ulike oppdragsgivere med å kommunisere i sosiale medier. Min jobb er først og fremst å formidle ulike budskap på andre måter enn det man kanskje først tenker. Det sentrale for meg som tekstforfatter er å forenkle budskap slik at man ikke kommuniserer for mange ting på en gang.

Kjell har flere jobb-ben å stå på og blir å treffe i våre lokaler noen dager i uka. I tillegg til å være tekstforfatter driver han med flere egne skriveprosjekter og jobber som miljøterapeut på barnehjem. Til sommeren gir han ut sin andre bok, en personlig fortelling om møter med barn som er utsatt for omsorgssvikt.

– For meg er det helt nødvendig å ha med seg ulike perspektiver når jobben er å formidle budskap på utradisjonelle måter. Jeg trives godt med å jobbe i skapende miljøer hvor alle bidrar, skuldrene er lave og kulturen preges av at man tør å dele idéer og å skape felles historier. Dette har jeg funnet i Færd. Her kan alle bidra i det skapende arbeidet og avstanden mellom de ulike funksjonene i byrået er minimal.