Vi fusjonerer med Marketing Services

Færd gjengen på brygga i Tønsberg - fusjonerer med Marketing Services

Etter en grundig prosess gjennom vinteren og våren, har vi besluttet å fusjonere våre byråer. I arbeidsprosessen har vi blitt godt kjent og ser at våre virksomheter passer godt sammen og ikke minst kompletterer tjenestetilbudet. Marketing Services har eksistert siden 1987 og er Tønsbergs eldste kommunikasjonsbyrå. Det fusjonerte selskapet vil hete Færd.

Styrker oss på B2B og internasjonal markedsføring

– Gjennom fusjonen styrker vi rådgiverapparatet, og får tilført en unik kompetanse og erfaring innen B2B og internasjonal markedsføring. Marketing Services bringer med seg en imponerende kundeportefølje bestående av solide norske industrikonsern og mange internasjonale kunder, forteller Paal Bjønness i Færd.

– Jeg har fulgt med på Færd en stund, som fra starten har fremstått som et spennende miljø med flinke folk og tydelige ambisjoner. Jeg kommer til et byrå med et veldig godt arbeidsmiljø og dyktige folk. Nå gleder jeg meg til å være med å utvikle byrået videre, sier Sally Graham, tidligere leder av Marketing Services og nå medeier i Færd.

Fyller på med folk og kunder

Siden oppstarten i 2017 har vi fylt godt på med både kunder og ansatte. Gjennom fusjonen med Marketing Services og ytterligere ansettelser i 2018, vil vi telle 11 ansatte, det vil si mer enn en dobling av staben siden oppstarten.