6 tips for økt synlighet

økt synlighet

Lurer du på det samme som mange andre? Hvordan få økt trafikk til ditt nettsted? Her er våre 6 tips for økt synlighet :

1. Skaff deg oversikt.

Om du ikke allerede har gjort det, start med å google egen virksomhet. Slik får du oversikt over hva som finnes av informasjon om din virksomhet på nett.

2. Bruk Google Analytics.

Dette er et strålende verktøy som samler data og statistikk om nettstedet slik at du får innsikt i hvem som besøker nettstedet, hva de klikker på, hvor lang tid de bruker på de ulike sidene osv.

3. Sett agenda.

Ta eierskap til temaer som er viktige for din virksomhet og skriv om det. En blogg med godt innhold vil hjelpe deg å styre trafikk inn til nettstedet og ta kontroll over den digitale informasjonen om virksomheten.

4. Tenk fraser, ikke nøkkelord.

Når du skriver for å oppnå digital synlighet kan det være lurt å tenke fraser fremfor nøkkelord. Husk at vi søker på en annen måte enn vi gjorde for bare få år siden, tiden da vi kun søkte etter enkeltord er over.

5. Tenk godt innhold, skriv enkelt.

La frasene være en naturlig del av teksten og ikke bli opphengt i å bruke riktige ord og fraser slik at teksten får preg av noe mekanisk og kaldt. Tenk nytte og relevans for leseren, ikke at du først og fremst skal overbevise eller selge.

6. Følg med på trendene.

Google Trends kan gi masse nyttig informasjon slik at du holder deg oppdatert, sjekk trends.google.com/trends