3 tips til hvordan din bedrift kan oppnå suksess på LinkedIn

Linkedin tips illustrasjon
Torsdag 8. november arrangerer vi frokostseminar der vi blant annet får besøk av Tina Rødahl som representerer LinkedIn i Norge. Hun kommer til å gi deg haugevis med tips 😉 meld deg på vårt frokostseminar nå Enn så lenge får du våre tre beste tips for hvordan oppnå suksess på LinkedIn.

Tips 1: Bygg en organisk tilstedeværelse

Nylig har det blitt kjent at LinkedIn endrer algoritmen sin for å løfte frem innhold fra alle brukere. Hittil har kun de største og mest aktive brukerne blitt prioritert av algoritmen. Dette vil si at den organiske tilstedeværelsen er nå enda viktigere enn tidligere. For å oppnå en god tilstedeværelse kreves det blant annet en klar strategi og innholdsplan. For å komme i gang kan dere stille dere disse spørsmålene:
  • Hva er målet deres ved å være på LinkedIn?
  • Hvem er målgruppen?
  • Hva skal vi som bedrift snakke om for å gi verdi til følgerne?

Tips 2: Øk rekkevidde og engasjement med annonsering

Ønsker du å nå ut med et budskap til hele målgruppen din? Da kan det være verdt å legge på noen kroner, dette for å øke synligheten, engasjementet og ønsket handling fra målgruppen.

Tips 3: Husk å analysere og optimalisere resultatene

Hva er det egentlig som fungerer på akkurat deres målgruppe? Analysér resultatene og gjør mer av det som fungerer og stopp med det som ikke fungerer!
Ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift kan gjøre suksess på LinkedIn? meld deg på vårt frokostseminar nå