Vi har slått oss sammen med Færd!

Kontakt

Sally Graham
Rådgiver B2B
sally@fard.no
975 24 515

Sally Graham i Færd

B2B handler ikke om å kommunisere til alle, men en utvalgt gruppe av individer. Grunnlaget for å lykkes er å forstå dette.

Sammenslåingen med Færd gir oss mange nye muligheter. Vi får flere ben å stå på og styrker oss betraktelig på det digitale.

Digital kommunikasjon og sosiale medier representerer nye muligheter for B2B-markedet. Vi skal fortsatt jobbe for å gjøre solide jobber med fokus på presisjon, nøyaktighet og tilgjengelighet.

Færd gjengen på brygga i Tønsberg - fusjonerer med Marketing Services

Styrker oss på B2B og internasjonal markedsføring

– Gjennom fusjonen styrker vi rådgiverapparatet, og får tilført en unik kompetanse og erfaring innen B2B og internasjonal markedsføring. Marketing Services bringer med seg en imponerende kundeportefølje bestående av solide norske industrikonsern og mange internasjonale kunder, forteller Paal Bjønness i Færd.

– Jeg har fulgt med på Færd en stund, som fra starten har fremstått som et spennende miljø med flinke folk og tydelige ambisjoner. Jeg kommer til et byrå med et veldig godt arbeidsmiljø og dyktige folk. Nå gleder jeg meg til å være med å utvikle byrået videre, sier Sally Graham, tidligere leder av Marketing Services og nå medeier i Færd.

Fyller på med folk og kunder

Siden oppstarten i 2017 har vi fylt godt på med både kunder og ansatte. Gjennom fusjonen med Marketing Services og ytterligere ansettelser i 2018, vil vi telle 11 ansatte, det vil si mer enn en dobling av staben siden oppstarten.