ledig stilling

Prosjektleder i ettårsvikariat med mulighet for forlengelse

Har du bein i nesa og liker å holde folk i ørene? Da skal du ikke se bort ifra at du passer inn hos oss!

Du er strukturert, ryddig og evner å styre mange prosjekter samtidig. Du tar initiativ, er «på», har gjennomføringskraft og trives som et nav i miljøet du jobber i. Du samarbeider godt med rådgivere, designere og tekstforfattere og har antageligvis noen års erfaring som prosjektleder, kanskje fra byråbransjen eller fra oppdragsvirksomhet.

I tillegg til at du er en dyktig prosjektleder, er du også en skrivende person som kan gjøre språkvask, utarbeidelse av pressemeldinger og andre rene tekstoppgaver. Vi håper at du kan starte i begynnelsen av august, men vi er selvfølgelig fleksible.

Kvalifikasjoner

  • Strukturert, uredd og handlekraftig, må trives i en hektisk hverdag med korte frister
  • Faglig sterk, innsikt i ulike disipliner av kommunikasjonsfaget
  • Sterk muntlig og skriftlig fremstilling, også engelsk
  • Erfaring med å jobbe på digitale flater
  • Høyere relevant utdanning
  • Solid forståelse for kommunikasjonsfaget

Færd

Siden starten i 2017 har vi opplevd en solid og jevn vekst. I dag står vi støtt på et solid fundament av oppdragsgivere som utfordrer oss med spennende kommunikasjonsoppgaver. Den viktigste årsaken til vår utvikling skyldes våre dyktige medarbeidere. Færd skal være byrået der flinke folk skal trives og utvikle seg faglig. For å jobbe hos oss må du være faglig sterk og ikke minst en lagspiller som bidrar til arbeidsmiljøet vårt.

Færd er et erfarent miljø innen strategisk rådgivning, reklame, PR, design, B2B-kommunikasjon, digitale plattformer, analyse og synlighet på nett. Vi holder til i moderne lokaler på kontorfellesskapet Friends i Tønsberg sentrum. Her har vi treningsrom i kjelleren, balkong ut mot Nedre Langgate, flotte loungeområder og får servert god lunsj hver dag, så sant vi ikke er på hjemmekontor.

Søknad

Fyll inn skjemaet og legg ved søknad og CV, eller send det til oss på e-post til hei@fard.no

søknadsfrist: 11. juni 2021

Lurer du på noe om stillingene kan du kontakte vår daglige leder Paal Bjønness på 916 35 901.