Færd søker nye folk

Bli med oss – vi trenger
#FlereFineFærdFolk

Færd er et ledende miljø innen kommunikasjon med base i Vestfold. Vi er 14 dyktige kommunikatører; erfarne rådgivere, og spesialister innen tekst, design, web, SoMe og Google. Vi har oppdragsgivere over hele landet, og gjennom vårt partnerskap i det internasjonale byrånettverket mcGroup, utfører vi også oppdrag for virksomheter utenfor Norge.

Performance marketing specialist

Vi søker en erfaren performance marketing specialist som kan veilede kunder i et digitalt landskap i kontinuerlig endring. Du har erfaring og innsikt i digitale kanaler og plattformer, og vet hva som skal til for å skape trafikk til nettsider, både organisk og gjennom annonsering. Du er trygg i rollen med å gi råd og veiledning til kunder slik at disse kan ta ut sitt potensiale gjennom digital kommunikasjon.

Ansvarsområder

Du vil få en sentral rolle for å utarbeide, gjennomføre og vedlikeholde digitale kampanjer på tvers av kanaler. Du har en analytisk tilnærming, og sterk fokus på målinger som kan forbedre kundeopplevelsen der merkevarebygging og trafikkskapende aktiviteter står sentralt.

Kvalifikasjoner

Dersom du kjenner deg igjen i de fleste punktene under, men ikke nødvendigvis tikker av på alle, vil vi gjerne høre fra deg.

  • Operativ erfaring med relevante Google-verktøy, herunder bl.a. Google Ads og Analytics.
  • Erfaring med digitale mediekjøp og programmatisk annonsering, enten fra byrå eller kundesiden
  • Ha et godt analytisk hode og trives med å bruke data for å forbedre leveranser
  • Kan ta ansvar for prosjektstyring av egne kunder
  • Det er i tillegg en fordel med noe erfaring og innsikt i SEO, og hvordan content og SoMe-aktiviteter bygger merkevare og skaper trafikk

I Færd vil du jobbe med en variert kundeportefølje. Du har høyere relevant utdannelse og er opptatt av å holde deg oppdatert på trender og digitale verktøy. Færd er HubSpot Solutions partner, derfor er det en fordel, men ikke et krav om du har erfaring med Hubspot og inbound marketing.

Vi tilbyr

  • Dyktige og engasjerte kolleger i et hyggelig og uformelt miljø
  • Moderne lokaler midt i Tønsberg sentrum
  • Super kantine
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger

Snakk med oss, da vel!

Vi skulle gjerne hatt deg på plass med en gang, men vet at du antageligvis jobber et annet sted og må avslutte der først. Uansett vil vi gjerne høre fra deg hvis du mener vi kan være det rette fagmiljøet å utvikle deg videre i.

Kontakt daglig leder Paal Bjønness på 916 35 901. Søknad og CV kan sendes til hei@fard.no innen 31. januar 2023