ledig stilling

Erfaren kommunikasjonsperson med driv og faglig tyngde

Vi er godt rigget for videre vekst og utvikling og ønsker å ha med oss flere flinke folk på færden!

Er du en rådgiver med stor nettverkskompetanse, en prosjektleder med stålkontroll, utvikler med fingerspisskunnskap, digitalekspert, sosiale medier-nerd, snapchat-guru, fabelaktig animatør, motion graphic-kunstner, superflink designer, idésterk AD, ordtryllende tekstforfatter, eller kan du noe annet som du har lyst til å vise fram?

Da kan det være rom for deg hos oss!

Færd er Hubspot-partner, og vi er derfor spesielt interessert i å komme i kontakt med deg som har erfaring med Hubspot.

Færd

Siden starten i 2017 har vi opplevd en solid og jevn vekst. I dag står vi støtt på et solid fundament av oppdragsgivere som utfordrer oss med spennende kommunikasjonsoppgaver. Den viktigste årsaken til vår utvikling skyldes våre dyktige medarbeidere. Færd skal være byrået der flinke folk skal trives og utvikle seg faglig. For å jobbe hos oss må du være faglig sterk og ikke minst en lagspiller som bidrar til arbeidsmiljøet vårt.

Færd er et erfarent miljø innen strategisk rådgivning, reklame, PR, design, B2B-kommunikasjon, digitale plattformer, analyse og synlighet på nett. Vi holder til i moderne lokaler på kontorfellesskapet Friends i Tønsberg sentrum. Her har vi treningsrom i kjelleren, balkong ut mot Nedre Langgate, flotte loungeområder og får servert god lunsj hver dag, så sant vi ikke er på hjemmekontor.

Søknad

Fyll inn skjemaet og legg ved søknad og CV, eller send det til oss på e-post til hei@fard.no

søknadsfrist: 11. juni 2021

Lurer du på noe om stillingene kan du kontakte vår daglige leder Paal Bjønness på 916 35 901.