ledig stilling

Designer/grafisk ferdiggjører

Koser du deg med detaljer og nekter å la ting falle mellom to stoler? Da er du kanskje den vi leter etter!

Du må være strukturert, nøyaktig, selvgående, og vant til å ta ansvar. Du leverer solide jobber selv i en hektisk hverdag med mange baller i lufta. Du får en god følelse av å ha kontroll på detaljene og setter pris på ferdiggjøringsoppgaver hvor det ikke alltid er rom for de store kreative idéene.

Det gjør ingenting om du er i startfasen av karrieren, men du bør ha et par års arbeidserfaring. Du har et øye for god design og visuelt spennende løsninger. Du mestrer mer enn å jobbe med trykksaker og har god kontroll på det digitale.

Kvalifikasjoner

  • Sterk visuell formsans
  • Erfaring med design for trykksaker og digitale flater
  • Evnen til å jobbe effektivt og selvstendig
  • Beherske Adobe-programmer (InDesign, Illustrator, Photoshop)
  • Erfaring og kjennskap til Motion Graphics og XD er ønskelig
  • Relevant utdannelse

Færd

Siden starten i 2017 har vi opplevd en solid og jevn vekst. I dag står vi støtt på et solid fundament av oppdragsgivere som utfordrer oss med spennende kommunikasjonsoppgaver. Den viktigste årsaken til vår utvikling skyldes våre dyktige medarbeidere. Færd skal være byrået der flinke folk skal trives og utvikle seg faglig. For å jobbe hos oss må du være faglig sterk og ikke minst en lagspiller som bidrar til arbeidsmiljøet vårt.

Færd er et erfarent miljø innen strategisk rådgivning, reklame, PR, design, B2B-kommunikasjon, digitale plattformer, analyse og synlighet på nett. Vi holder til i moderne lokaler på kontorfellesskapet Friends i Tønsberg sentrum. Her har vi treningsrom i kjelleren, balkong ut mot Nedre Langgate, flotte loungeområder og får servert god lunsj hver dag, så sant vi ikke er på hjemmekontor.

Søknad

Fyll inn skjemaet og legg ved søknad og CV, eller send det til oss på e-post til hei@fard.no

søknadsfrist: 11. juni 2021

Lurer du på noe om stillingene kan du kontakte vår daglige leder Paal Bjønness på 916 35 901.