Inbound og Hubspot

Inbound marketing handler om innhold som gir verdi for kundene dine og potensielle nye kunder – gjennom hele kundereisen. HubSpot er en salgs- og markedsføringsplattform som hjelper deg å samle og systematisere digitale markedsføringsaktiviteter mer effektivt.

HubSpot CRM

Et moderne CRM er så mye mer enn et kundekartotek. HubSpot CRM samler alle dataene dine på et sted og gir alle dine ansatte løpende oppdatert informasjon om kontakter, kunder, salgs- og markedsføringsaktiviteter i real-time slik at alle i bedriften til alle tider har full oversikt.

HubSpot Marketing Hub

Marketing Hub gir deg alle verktøyene du trenger for å drive effektiv og ressurssparende datadrevet markedsføring. Få full nytte av CRM-datene dine for å få mer relevant trafikk, målrette kampanjer og optimalisere spending basert på innsikt og ROI.

HubSpot Sales Hub

Med Sales Hub får du alt du trenger for å skape verdifull og personlig dialog med leads og eksisterende kunder selv når antallet kontakter øker i takt med bedriftens vekst. Bruk automatisering og skreddersydde verktøy for å lede nye kontakter på reisen fra ukjent til fornøyd kunde.

HubSpot Service Hub

Service Hub gir deg alle verktøyene du trenger for å ta vare på dine eksisterende kunder, pleie kundeforholdet over tid og ikke minst frigjøre ressurser slik at du alltid har tid til å løse utfordringer og skape gode ambassadører for din tjenester og produkter.

HubSpot CMS Hub

Bygg den nye (eller flytt den gamle) nettsiden din til CMS Hub og dra nytte av data fra CRM-et og de andre hub-ene for å tilby en helt unik og personlig opplevelse for de besøkende. HubSpots CMS gir deg full fleksibilitet for salg og markedsføring, samtidig som det er kraftig nok til å gi utviklerne de mulighetene de trenger.