Volmax Skadesenter

Volmax Skadesenter er blant Norges mest moderne skadesentere, lokalisert på Borgeskogen i Stokke og på Hamar. Skadesenteret utfører reparasjoner og lakkeringer på alle typer lastebiler, varebiler, busser, anleggs- og landbruksmaskiner fra hele Norge.

Oppgaven

Volmax Skadesenter, et datterselskap av Volmax, ønsket en egen nettside for å bygge kjennskap til virksomheten – Norges mest moderne skadesenter. Nettsiden skulle fremheve de topp moderne anleggene og kompetansen til de ansatte, samt være enkel å finne ved søk.

Skadesenteret ønsket også en DM som skulle være et konsentrat av nettsiden. DM-en skulle sendes per post til kundene, busselskaper og eiere av transportfirmaer. I tillegg ville den bli brukt på messer og på disk i Volmax’ lokaler.

Resultat

Vi utviklet en stilren og profesjonell nettside for Volmax Skadesenter i tråd med Volmax’ øvrige profil. Gjennom tekst og bilder forteller vi om tjenestene, fasilitetene på de topp moderne anleggene og fagkompetansen til de ansatte – blant annet gjennom en egen artikkel der vi intervjuet leder for lakkavdelingen.

Se nettside: volmaxskadesenter.no

DM-en ble et enkelt og lettfattelig konsentrat av nettsiden i et 4-siders A5-format. Her er både kapasiteten, kompetansen og seriøsiteten til skadesenteret vektlagt. DM-en etterlater et solid og ryddig inntrykk.