Kampen om prinsesse Kristina

Kampen om Prinsesse Kristina er en folketeateroppsetning som har urpremiere på Slottsfjellet i 11. august 2021. Arrangementet blir også en sentral del av Tønsbergs 1150 års byjubileum. Forestillingen er produsert av Det Nye Teaterkompaniet ved produsent, regissør og skuespiller Gard B. Eidsvold.

Oppgave

Færd har samarbeidet med Det Nye Teaterkompaniet i planleggingsarbeidet siden 2019. Vårt arbeid har blant annet vært å bistå med å skaffe økonomiske midler til prosjektet, samt at vi har utviklet den visuelle profilen for oppsetningen. Vi har også utviklet nettside og Facebook-side, og bistår løpende med å markedsføre prosjektet, ikke minst i sosiale medier.

Resultat

I planprosessen har vi fått i stand møter med aktører i næringslivet, fylke og kommune og sparebankstiftelser, som har resultert i solide støttespillere og sponsorer som er nødvendig for å få realisert prosjektet. Design og grafisk profil er utformet for å fange den riktige tidsånden samtidig som vi ønsket å sette et eget preg på det grafiske uttrykket. Eksempelvis valgte vi en blomsterkrans fremfor et diadem til prinsesse Kristina. Uten å røpe for mye så vil blomster spille en rolle i teaterforestillingen.

Møt noen av landets fremste skuespillere i Tønsberg i sommer!

Du kan lese mer om teateroppsetningen her, billettsalget er i gang og billetter kan kjøpes på TicketCo. Få med deg denne fantastiske forestillingen der noen av landets fremste skuespillere, scenografer, musikere får fritt spillerom og vil tilføre Tønsberg en ny attraksjon som vil gi gjenklang langt utover fylket vårt!