Kampen om prinsesse Kristina

Teateroppsetningen Kampen om Prinsesse Kristina hadde urpremiere på Slottsfjellet 11. august 2021. Arrangementet var en sentral del av Tønsbergs 1150-års byjubileum. Forestillingen ble produsert av Det Nye Teaterkompaniet ved produsent, regissør og skuespiller Gard B. Eidsvold.

Oppgave

Vi har samarbeidet med Det Nye Teaterkompaniet siden våren 2019. Vårt arbeid har blant annet vært å bistå med å skaffe økonomiske midler til prosjektet, i tillegg til at vi har utviklet den visuelle profilen for oppsetningen. Vi har også utviklet nettside og Facebook-side, samt jobbet med hele markedsføringen av prosjektet, inkludert avisannonsering, boards, program og en rekke andre synliggjørende elementer. Vi administrerte også hele billettsalget via ticket.co

Resultat

Forestillingen ble en suksess med nær 3000 solgte billetter, med gjeldende koronarestriksjoner. Vårt innledende arbeid med å få i stand møter med aktører i næringslivet, fylke, kommune og sparebankstiftelser ga solide støttespillere for prosjektet. Den grafiske profilen fanget tidsånden og bidro sterkt til at oppsetningen fikk mye oppmerksomhet. Vårt videre arbeid sammen med Det Nye Teaterkompaniet, handler nå om å få Kampen om Prinsesse Kristina til å bli en årlig begivenhet i Tønsberg og i regionen. 

Kristinaspelet
Kristinaspelet
Kristinaspelet
Kristinaspelet nettside
Kristinaspelet avis annonse