Easy bruktbil

Easy er en annerledes bruktbilforhandler som skal gjøre kjøp og salg av bruktbiler enklere og tryggere. Vi har vært med helt fra starten, fra før Easy var Easy…

Oppgave

En vanlig problemstilling er at kunder ikke føler seg helt trygge når de skal kjøpe bruktbil. Enkelte bruktbilforhandlere sliter derfor med omdømmet sitt. Easy ønsket å ta en tydelig posisjon som en bruktbilforhandler det ikke bare skulle være trygt å handle bil av, men som også gjorde hele prosessen med å selge og kjøpe enklere. Vår oppgave var å bistå med alt fra innledende rådgivning rundt strategi og posisjonering i markedet til utvikling av grafisk profil og hvordan merkevaren Easy skulle kommuniseres ut i markedet.  

Resultatet

Easy ble raskt lagt merke til som en annerledes og frisk nykommer blant bruktbilforhandlerne i Vestfold. Med et fargesterkt uttrykk og kreative budskap som underbygger den ønskede posisjonen, klarte Easy å ta en sterk stilling i markedet på svært kort tid. Kommunikasjonen har blitt godt mottatt, kanskje spesielt i sosiale medier hvor Easy har opplevd god respons og positive tilbakemeldinger.

easy bruktbil