Digital tilstedeværelse med Olympia Sport

Olympia Sport AS er en frittstående sportsbutikk som ligger på Jarlsberg rett utenfor Tønsberg. Vi har i flere år vært Olympia Sport sin digitale sparringspartner, og hjulpet dem med å bedre deres digitale synlighet.

Oppgaven

For å løfte deres tilstedeværelse digitalt har vi sammen med kunden gjort flere grep både visuelt og teknisk. Vi har blant annet analysert hjemmesiden og kommet med forslag på å ha fokus på den røde fargen i profilen deres og passet på at den er gjennomgående i all kommunikasjon. Dette har blitt implementert på hjemmesiden, på nyhetsbrev og all kommunikasjon i print og på messer.

Vi har også bidratt med tips og triks til blogging, Instagram, Facebookoppdateringer, samt digitale workshops og analyser på aktiviteter de utfører.

Resultat

Etter at vi kom inn som partner på Google Ads har også den digitale avkastningen økt betraktelig. Vi har hele veien hatt tett dialog med kunden og snudd oss raskt rundt, noe som er et must i den digitale verden. SEO og Google Shopping er noe av det vi har endret endel på – og som virkelig har gitt god avkastning.

Totalt har butikken vokst fra 25 millioner i omsetning i 2017 til 32 millioner i 2018, og den digitale satsningen

Nyhetsbrev

Banner utenfor butikk

olympia sport banner sykkelmesse

Google ads

Ikonografi til nyhetsbrev

olympia sport ikonografi nyhetsbrev

Digital annonse Black Friday

olympia sport black friday