Film for Bilservice: Eie, lease eller abonnere

Skal du kjøpe ny bil har du flere valgmuligheter enn noen gang. Dette var utgangspunktet for filmen «Eie, lease eller abonnere», som vi har produsert på oppdrag for Bilservice AS.

Oppgave

En vanlig problemstilling for mange er eierform man skal velge når man kjøper bil. Dette ønsket Bilservice å sette fokus på gjennom å veilede sine kunder til å ta gode valg. Vår oppgave var å utvikle en idé for hvordan budskapet kunne formidles i relevante kanaler. Løsningen ble en film der vi utarbeidet manus og sto ansvarlig for gjennomføring av filmopptak, i samarbeid med oppdragsgiver og innleide ressurser.

Resultatet

Vi tok turen ut på gata for å snakke med folk om deres eie eller leieforhold til bil. Vi ønsket å formidle dette på en uformell og sjarmerende måte. Filmen vi laget skulle primært deles i sosiale medier, Facebook og Instagram, og har gitt oss mange gode tilbakemeldinger, ikke minst har oppdragsgiver mottatt mange henvendelser fra kunder som vil vite mer om hva som kan være fornuftig for dem; Eie, lease eller abonnere. Filmen kan du se her – god fornøyelse!