Alt+

Alt+ er Alt Installasjons satsning på det grønne skiftet. Selskapet jobber i hovedsak med områdene energisparing, solenergi og lading, i tillegg til rådgivning knyttet til løsninger for en grønnere og enklere hverdag. Alt+ leverer tjenester både til det private og det offentlige markedet. Vi liker fremtidsrettede bedrifter og har selvfølgelig hatt en finger med i lanseringen av selskapet.

www.altpluss.no

Oppgaven

I samarbeid med Attaché kommunikasjon har vi blant annet jobbet med navn, grafisk profil, hjemmeside og diverse profilbyggende tiltak for å gjøre det nye selskapet kjent. Vi har også bistått med rådgivning for tilstedeværelse i sosiale medier, samt diverse tekstarbeid.

Resultat

Alt+ ble lansert i september etter to ulike lanseringsdager for privat- og bedriftskundene. Selskapet har fått en god start og har på kort tid blitt kjent som en leverandør av løsninger for det grønne skiftet. Det gjenstår ennå tid før folk flest i Norge har fullt fokus på den grønne hverdagen, men Alt+ er nå en av leverandørene som tilbyr løsningene vi trenger for å få en grønnere verden.

Alt+ webside illustrasjon
Medarbeider fra Alt+ med solcellepanel