Bli med oss – vi trenger #FlereFineFærdFolk

Vi søker flere fine færdfolk

Færd ble etablert for snart fem år siden. Siden den gang har vi vokst og fått stadig mer å gjøre for hvert år. Nå trenger vi flere flinke folk som kan hjelpe med å løse en økende mengde med kommunikasjonsoppdrag.

Vi har energien og pågangsmotet til en nykommer og kombinerer det med våre medarbeideres lange erfaringsbakgrunn fra å jobbe med kommunikasjon. Nå ønsker vi å ta et steg videre, og søker flere engasjerte og dyktige medarbeidere til vårt kontor nederst på Torvet i Tønsberg.

Webdesigner med øye for… design!

Kan du hjelpe oss å skru sammen nettsider? Du er ikke en ren utvikler, men en webdesigner som brenner for å lage gode nettsider. Kanskje er du en som jobber i krysningspunktet mellom webdesign og utvikling, i så fall er det helt perfekt for oss. Du vil jobbe med både innhold og design på nettsidene vi lager, og må ha en viss programmeringskompetanse.

Ting du må beherske:

  • UX- og GUI-kompetanse
  • DIVI-kompetanse
  • CSS-kompetanse

Du kan selvfølgelig mye annet, men dette er det viktigste. Hos oss vil du jobbe sammen med erfarne kommunikasjonsfolk i et trygt og hyggelig miljø, hvor du kan utvikle deg som fagperson.

Søk på stillingen

 

Kløpper på sosiale medier

Vi trenger deg som kan ta ansvar for våre kunders sosiale medier-kontoer. Du er trygg i rollen med å skape innhold og publiserer selv, samtidig som du er en rådgiver som hjelper våre oppdragsgivere med å lage planer for kampanjer i sosiale medier og i Google-nettverket.

Du er ikke redd for å gi tydelige anbefalinger, og du er vant med å ta ansvar og å disponere budsjetter ut fra rådene du og kundene blir enige om. Om du kan mer enn sosiale medier og mener at du like gjerne kunnet fylt en rolle som digital rådgiver hos oss, vil vi gjerne prate med deg.

Søk på stillingen

 

Frilansere som vil være tilknyttet et spennende fagmiljø

Vi ønsker også å knytte til oss faste frilansere som kan hjelpe oss i perioder med ekstra stor oppdragsmengde. Om du trives best som frilanser, men samtidig ønsker å være tilknyttet et fagmiljø, vil vi gjerne snakke med deg.

Vi søker først og fremst kontakt med

  • Webdesignere
  • Webutviklere
  • Digitale rådgivere/sosiale medier-eksperter

Søk på stillingen

 

Snakk med oss, da vel!

Vi skulle gjerne hatt deg på plass med en gang, men har forståelse for at du antageligvis jobber et annet sted og må avslutte der først. Uansett håper vi du tar kontakt med oss, enten du lurer på noe om stillingene eller tenker at vi kan være det rette fagmiljøet å knytte seg til.

Kontakt vår daglige leder Paal Bjønness på 916 35 901

Klar til å sende søknad med cv? Den kan du sende til paal@fard.no

Les mer om oss på færd.no