Kontakt

NEDRE LANGGATE 43
3126 TØNSBERG
NORWAY
+47 333 16 050
hei@fard.no

Det er forskjell på å være arbeidskolleger og arbeidskamerater.

FÆRDs team er på plass med engasjerte og dyktige folk i de riktige posisjonene. For å lykkes sammen og spille hverandre gode, er vi avhengig av modige, nysgjerrige og rause turkamerater. Slik blir det gode historier av.

Portrett Paal Bønness

Paal Bjønness

Daglig leder og rådgiver

paal@fard.no

916 35 901


Paal jobber målrettet for å formidle kundens historie på best mulig måte. Han har alltid en morsom kommentar på lur, er meget strukturert og har 15 års erfaring som leder og rådgiver i byråbransjen.

Paal har også lang erfaring fra kundesiden og har tidligere jobbet i Statoil, If og Norges Bank. Han er tidligere leder av Kommunikasjonsforeningen i Buskerud, Vestfold og Telemark og har vært styremedlem i bransjeforeningen KOMM.
Paal er utdannet sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI.

Kim Larsen

Digital leder

kim@fard.no

926 62 246


Kim er byråets teknofil og har fokus på kundens utfordringer. Han er løsningsorientert, faglig dyktig og alltid sulten på å lære mer. Kim har stor kunnskap om webutvikling, god forståelse for UX-design og GUI og har ansvaret for digitale flater i Færd.

Kim er utdannet geofysiker og har lang erfaring som designer og webdesigner hos Easy og Essenz Reklamebyrå.

Katarina Skovly

Art director

katarina@fard.no

928 55 522


Når Katarina tar på seg headsettet vet alle at kunden blir tatt god vare på. Hun er en dyktig kreatør med et engasjement for god design og er opptatt av å levere kvalitet. Katarina har en treffende humor og et hode som stadig surrer av idéer når hun er på farten.

Katarina har lang erfaring som grafisk designer/Art Director fra flere reklamebyråer; Dinamo, Bates, Leo Express og Lemon. Hun jobber særlig med idé- og konseptutvikling, visuell utforming og planlegging og gjennomføring av prosjekter.

Esben

Esben Visnes

Kreativ leder

esben@fard.no

905 68 237


Esben er byråets eneste aktive fotballspiller og som byråets kreative leder er han opptatt av godt samspill med kundene. Med et godt øye for design og alltid på jakt etter kreative løsninger, skapes det positiv energi der Esben ferdes.

Med solid fartstid innen kommunikasjon og markedsføring fra flere byråer har Esben kompetansen og engasjementet til å fortelle våre kunders historie bedre.

Sally Graham i Færd

Sally Graham

Rådgiver B2B

sally@fard.no

975 24 515


Sally Graham kommer fra B2B-byrået Marketing Services som hun har ledet gjennom de siste 20 årene. Hun har bred erfaring og innsikt i norsk og internasjonal industri med fokus på markedsføring og omdømmebygging. Sally er fra England og snakker flytende norsk etter å ha bodd her de siste 20 årene. Sally har en BA (Hons) i International Business fra Plymouth University.

Elise Landa Omsland

Elise Landa Omsland

Rådgiver sosiale medier

elise@fard.no

951 00 821


Elise elsker ny teknologi og er opptatt av hvordan vi kan forstå den digitale revolusjonen. Hun har jobbet som designer, produksjonssjef og rådgiver i digitale kanaler i mange år, i tillegg til at hun har holdt foredrag, workshop og kurs i et bredt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter. Elise brenner for hvordan bedrifter og organisasjoner kan bygge digitalt omdømme og nettverk via sosiale medier.

Vidar Ullenrød

Styreleder og rådgiver

vidar@fard.no

941 41 077


Vidar er styreleder og rådgiver og blant Norges mest erfarne kommunikasjonsledere. Han har vært kommunikasjonsdirektør i noen av landets største virksomheter; Oslo Børs, Storebrand AS, Coop Norge og Jotun, og har betydelig erfaring med krisekommunikasjon og mediehåndtering. Vidar er i tillegg styreleder i Hval Sjokoladefabrikk, Vannverket i Vestfold og styremedlem i Innovasjon Norges regionstyre for Buskerud/Vestfold. Vidar er mye brukt som foredragsholder/kursleder innen mediehåndtering og krisekommunikasjon.

Dag Østby

Kreativ rådgiver

dag@fard.no

472 87 520


Dag trives best når det er høyt tempo på kontoret og mange baller i luften. Han er alltid på jakt etter det lille ekstra, følger nyhetsbildet tett og deler alltid en god historie med et smil. Dag jobber særlig med omdømme, film og sosiale medier.

Dag har 15 års fartstid, som rådgiver, byråleder og kreativ leder fra ulike byråer. Han har bred erfaring og innsikt fra en rekke bransjer og har tidligere jobbet i Aftenposten, Reebok og Amer Sport. Han blir også benyttet som leder av debatter og møter.

Kjell

Kjell Gustumhaugen

Tekstforfatter

kjell@fard.no

922 55 141


Som Færds tekstforfatter pusler Kjell med alt fra rent redaksjonelt arbeid til idé- og konseptutvikling. Kjell har sin utdannelse fra Westerdals og har lang erfaring fra ulike reklame- og kommunikasjonsbyråer, både i Oslo og Vestfold. Som en klassisk lagspiller passer Kjell godt inn i Færd. Når vår tekstforfatter ikke er på jobb sitter han stort sett med en laptop på fanget og prøver å formidle en eller annen historie, noe som har resultert i et par bokutgivelser allerede.

Caspar Rieber-Mohn

Digital Rådgiver

caspar@fard.no

473 28 031


Caspar er Færds digitale rådgiver og Duracellkanin. Innimellom maratonløping og småbarnslivet er han glødende opptatt av synliggjøring og tydeliggjøring på web, digitale strategier og nye digitale trender. Etter mange år som digital rådgiver i byråbransjen har han opparbeidet seg stor kompetanse og oversikt over hvordan digitale historier best fortelles, noe han mer enn gjerne formidler via kurs og foredrag.

Hansi

Hans-Jørgen Vedvik

Webutvikler

hansi@fard.no

975 39 011


Hans-Jørgen er webutvikler og ekspert på koding. Når alle andre kommer til kort i kompliserte web prosjekter, kobler vi på Hans-Jørgen og vips så har vi løst oppgaven. Hans-Jørgen behersker det meste innenfor web-programmering til glede for oss og våre kunder.